About
About
About

Celine 

Hee hoi! Mijn naam is Celine. Ik ben een Nederlandse blogger met een zoetverslaving, geelverslaving en één van de velen ADD’ers die er onder ons zijn. Ik schrijf luchtige post, te omschrijven als onregelmatig, lang en misschien een tikkeltje chaotisch? ..

Ik ben een hobby-schrijver, heb ik tijd, dan blog ik graag over wat mij bezighoud en geef ik graag mijn kijk op dingen.

Wil je meer weten over mij, mijn blog en wie ik precies ben? Scroll dan naar beneden!

About
About

Blogger

Welkom in mijn chaotische wereld!

Het begon allemaal met ‘gewoon schrijven’. Terwijl ik meer ging schrijven ontdekte ik het plezier ervan, hoeveel je eigenlijk met tekst kan doen. Tekst kan heel veel laten doorschijnen over wie jij bent. 10 dagboeken verder bedacht ik me: waarom geen blog?

En zo zijn we beland bij blogmeetsworld! Een blog over mijn kijk op het leven, muziek, en nog veel meer thema’s. Allemaal gebracht met een humoristische tint.

 

Liefs Celine

 

 

 

 

 

About
Spring naar werkbalk